De heer E.B.Storm, wonende te Papendrecht, is op zoek naar informatie over zijn vader, Jan Storm geboren op 10-03-1908 te Leeuwarden.

Zijn vader Jan Storm woonde in 1944 in Haarlem, Prinsenbolwerk nummer 6, hij werkte als electrisch lasser bij de firma Bijnes waar ze spoorwagons repareerden. Hij is op 05 december 1944 in Haarlem, opgepakt bij een razia en afgevoerd naar Kamp Rees. Daar is hij op 01-02-1945 overleden.

Zoon E.B.Storm wil graag weten wie samen met zijn vader is opgepakt, wie met zijn vader de weg naar Rees heeft afgelegd, wat hij daar deed, welk nummer hij had, maar bovenal hoe zijn vader om het leven is gekomen.

Jan Storm is begraven op het Ereveld Loenen, Groenendaalseweg 64, 7371 EZ Loenen, in vak D, Graf 48.

Wie iets weet gelieve dit te melden aan   E.B.Storm,   via E.Storm5@kpnplanet.nl.    

U kunt ook via onze Stichting reageren.