Op 09 november 2008 wordt nabij het busstation te Rees een herdenking gehouden ter nagedachtenis aan de joodse slachtoffers en de slachtoffers ten gevolge van de dwangarbeid gedurende de Tweede Wereld Oorlog. Deze herdenking wordt  georganiseerd door de gemeente Rees. Onze Stichting is uitgenodigd voor deze herdenking.

Wij willen graag weten wie er ook naar deze herdenking wil of gaat, zodat we wellicht te samen kunnen vertrekken of ergens bijeen komen, zodat we tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn.

De herdenking vangt aan om 15.00 uur. Locatie herdenking,   nabij het monument te Rees, dat ligt tegenover het busstation in het centrum van Rees.

We verzoeken u, indien u naar deze herdenking wilt gaan, ons daarvan op de hoogte te stellen. Dat kan door een e-mail aan ons te sturen met de titel “Ik ga mee”.   Gelieve uw naam, postcode en huisnummer en telefoonnummer in deze mail te zetten. Uw e-mail richten aan; arenddisberg@dwangarbeidersapeldoorn.nl

Reageren voor 01-09-2008 !

Wij zullen u dan op de hoogte stellen van het verzamelpunt en de het juiste tijdstip van vertrek.