Onze Stichting ontving twee verzoeken met dezelfde inhoud.

Wij willen er op wijzen dat wij (de Stichting) niet over alle gegevens of middelen  beschikken om mensen op te sporen, maar dat wij wel bereid zijn in uitzonderlijke gevallen een oproep te plaatsen.

Wie kan iets vertellen over de heren ;  Hendrik van Gerrevink, geboren te Apeldoorn op 01-06-1921, destijds wonende aan de Alexandrinalaan te Apeldoorn en de heer Haring van den Bosch, geboren op 28-08-1918 te Leeuwarden.

Beide heren zijn opgepakt en afgevoerd als dwangarbeider, naar Wittenberger Phrix-Werkes.

Wie kan de familie van beide heren inlichten over het hoe en wat. Ze willen graag weten, wanneer en hoe ze zijn opgepakt, met wie ze zijn afgevoerd, hoelang ze aldaar hebben moeten werken, hoe en wanneer ze zijn teruggekomen en wat ze als dwangarbeider moeten hebben doen.

Gelieve de reacties versturen naar; e.en.gvanessen@home.nl  en naar j.topper@hetnet.nl